Domov
akron direkt
akron hrvaška
schranksysteme akron
 

Spalnice

Drznite si sanjati svoj prostor v spalnici po meri

Spalnica z vgradno omaroV spalnici moramo imeti občutek zasebnosti in varnosti. Priporočljivo je, da spalni prostor, če se le da, ustrezno ločimo od ostalih prostorov v hiši. V kolikor je to težje izvedljivo, poskrbimo za ustrezno izoliranost prostora. Med pomembnejše dejavnike kakovostnega prostora za počitek, zagotovo sodijo tudi zračnost, primerna osvetlitev ter razporeditev pohištva v notranjosti. Zraven tega je pomembno poskrbeti tudi za ustrezno in praktično razporeditev predalnikov, odlagalnih površin, večjih predalov za posteljnino ter za ostale podrobnosti, ki sodijo v ta del bivalnega prostora. Osrednji element v spalnici je postelja. Rešitev izgradnje postelje kakor tudi ostalega pohištva v spalnici, po meri, zelo pogosto pride prav predvsem pri prostorih, ki zahtevajo unikatne, a vseeno praktične rešitve. V nekoliko večjih prostorih namenjenih spanju, se kot idealne in trendovske rešitve pogosto ponujajo rešitve vgradnih garderobnih sob z ločenimi predelnimi stenami ali drsnimi vratmi. Slednja so priporočljiva tudi za manjše prostore, saj z njimi prihranimo ogromno dragocenega prostora. Hkrati Vam takšna rešitev prinaša boljši pregled in tudi lažjo dostopnost do oblačil. Za čim bolj sproščeno vzdušje izberimo tople in nežne barve sten, posteljnine, preprog ali pohištva. Ne obremenimo prostora spalnice z odvečnim in nepotrebnim pohištvom, ki ga nimamo kam drugam pospraviti.

Zakaj bi se odločili za nakup in vgradnjo spalnice, narejene po meri?

Spalnice, narejeni po meri prostora, lahko umestimo v vsak prostor. Naj si gre za »pravilne, standardne dimenzije prostorov« ali za posebnosti. Spalnice po meri omogočajo kupcem, da sami odločajo in izberejo materiale, barve, dimenzije, izgled in razporeditev ter s tem pomembno vplivajo tudi na izoblikovanje končne cene spalnice za nakup. Hkrati, spalnice po meri, pomenijo tudi svobodo pri izražanju idej in kreaciji prostora v katerem bomo tako ali drugače, preživeli skoraj tretjino svojega življenja.

Zakaj bi torej spalnica ne bila točno takšna, kot sami želimo, da je?

Bi želeli več informacij?  
BREZ obveznosti, BREZ tveganja, BREZPLAČNO in HITRO.

Med največje prednosti spalnic po meri, spadajo:

 • 100% izkoriščenost prostora (primerne za vse mansardne prostore, kote in morebitne dimniške, okenske, zidne in drugačne ovire)
 • 100% prilagodljivost dimenzijam vašega prostora (četudi imajo vaši prostori razporeditev kot nikjer drugje, je mogoče spalnico po meri narediti v skoraj vseh prostorih)
 • izdelava pohištva do milimetra natančno (morebitne omare lahko odlično zakrijejo morebitne neravne stene in stropove ter ne povsem vzporedne stene)
 • velik izbor oblazinjenih vzglavij za postelje (velika izbira tekstilnih vzorcev)
 • možnosti izgradnje postelje po meri in lastni domišljiji (dvižna postelja, zložljiva postelja, klasična postelja, postelja zložljiva v omaro, zračna postelja,…)
 • možnost izbire predalov (tako količine, kot izgleda, kot načina delovanja (push, pull,…)

 • možnost ureditve stilske spalnice v enem stilu
 • odlična prilagodljivost ostalemu pohištvu ter celotnemu ambientu spalnih prostorov (otroških sob, družinske kopalnice,…)
 • izjemno velik izbor barv lesnih materialov (lahko se odločite za barvne iverale v več kot 40 barvah)
 • izjemno velik izbor barv stekel z različno obdelavo (lahko se odločite za več kot 40 barv stekel, ki so različno obdelana

 • samostojna izbira ročajev, vodil in okovij za nočne omarice, komode, vgradne omare, garderobne sobe, podposteljne predale (lahko izbirate med lažjimi pločevinastimi ročaji ali aluminijastimi ročaji) – različnih oblik in barv
 • za ličnice omar, komod in nočnih omaric lahko uporabite namesto iverala ali stekla, ogledala, ki so različno obdelana (zatemnjena, protilomna,…)

 • možnost izbire vgradnje samo notranjosti omar (npr. izgradnja garderobnih sob, utilityjev, garderobnih omar brez vrat)
 • možnost vgradnje samo drsnih vrat (npr. fiksne ali drsne pregradne stene, predelne stene, začasne stene v steklu ali iveralu)

Potrebujete več informacij?  
BREZ obveznosti, BREZ tveganja, BREZPLAČNO in HITRO.


Preverite tudi katalog spalnic AKRON:

 

 

 

Lahko si ogledate še:
Praktične rešitve v spalnicah
Spalnica - nevtralna, a kljub temu sodobna
Drzna in živa spalnica
Spalnica AKRON 

Bi želeli videti najnovejše dosežke med posteljami AKRON? Preverite airAKRON in dvižno posteljo

Več nasvetov za zdravo spanje preberite v Nasvetih za zdravo spanje.

LiveZilla Live Chat Software